FEJLEC_01.jpg
EZT SEM LEHET KIHAGYNI:

Újdonság a hazai internet marketing piacon!WEB optimalizáló WorkShop vezetőknek!


Kilencszer fél napos gyakorlati tréning, aminek a végére elkészül cége weboldalának tartalma és a kereső optimalizálása.

Három tréner segíti a maximum 10 résztvevő munkáját, akik szakmai felügyelettel kidolgozzák a weblapjuk minden részletét. A végeredmény egy a keresők első oldalaira kerülő weboldal!

Részletek:
keresooptimalizalas_logo_155.jpg
A résztvevők mondták:
"...így a honlap kapcsoalatteremtővé, a bevétel növelhetővé válhat." - Wolf Zs.

"Menj el, hgy ne maradj le a konkurenciától!" - Tamás A.

"Nagyon hasznos, ha jó weboldalt akar kialakítani. A szeminárium egyáltalán nem informatikusoknak szól!" - Farkas M.

"Praktikus, használható tudásanyagot kaptam itt. Látszik az előadón, hogy szívügye a téma." - Béres P.

"A webmarketing legátfogóbb, leginkább a lényegre koncentráló, tömörített előadása, amely megfelelő odafigyeléssel a tökéletes útmutatás az amúgy gyengén dokumentált web-es profitnöveléshez." - Rózsás P.

"Nem zsákbamacska, azt kaptam, amiért jöttem, ami a meghívón szerepelt." - Petróczi É.

"...olyan alapvető dolgok, amivel tisztában kell lenni!" - Tóth J.

"Szuper volt, sok "titkot" tudtam meg!" - Szabó Gy.

„Ha azt hitted, hogy a weblapod tökéletes a Szeminárium után látni fogod, hogy mik a hibái, és miért éri meg átdolgozni. - Szecskó M.”

„1 kulcsszó 2 frappáns mondat kíséretében egy weboldalon, sok értékesítést jelenthet számodra. – Dr. Porcza A.”

„Aki most készíti elő weboldalát, annak kihagyhatatlan. - Kotschy V.”

„Ha hatékony weblapot szeretnél, ezt meg kell hallgatni. – Nyircsák I.”

„…itt elmondták. Nem kell sötétben tapogatózni! – Meichl M. (ifj.)”

„Végre megérted, hogy miért lehet fontos neked az internetes megjelenés. – Liszeckij L.”

„Ha hatékony, szinte helyetted dolgozó weblapot szeretnél… - Szilágyiné Várhelyi N.”

„Életbevágó adatok a profi internetes megjelenéshez…
…ezen tudás nélkül elindulni időpocsékolás!
– Tóth M.”

„Komoly motivációt adhatott az Internet Szeminárium még azoknak is, akik úgy érezték, hogy a hallottak többségével már tisztában voltak. Ezeket az ismereteke rendszerbe foglalva „vihették haza”. Én mindenesetre így jártam :) - Meichl M.”

„Nagyon gyakorlatias, használható információkat kaptam – már tudom hogyan, milyen irányba induljunk el. – Bereczki Dóra”

„Ajánlom mindenkinek, aki szeretné hatékonyabbá tenni weblapját. – Pethő I. F.”
webset.gif
WebTudakozo_hu.jpg
turbo.jpg
Válogatás az Internet Szemináriumról. (43 perc videó)


KERESŐOPTIMALIZÁLÁS EGYSZERŰEN


AZ INTERNET SZEMINÁRIUM KIEMELT TÉMÁJA A KERESŐOPTIMALIZÁLÁS
 • Tény: Ha az Ön cégének weboldalát a keresők (Google…) az első-második oldalon hozzák a találati listában, akkor nem tudja elkerülni, hogy sok ügyfele legyen az internetről!
 • Tény: Ha az Ön cégének weboldalát a keresők (Google…) az ötödik, a tizedik vagy azon túli oldalon hozzák a találati listákban, akkor nem lesz ügyfele az internetről!
 • Tény: Azok az ügyfelek, akik nem az önök cégének a weboldalát találják meg az interneten, azok az Ön elveszített haszna. Vagyis elköltik a pénzüket, csak nem Önöknél, hanem a konkurenciánál.
 • Tény: A kereső optimalizálás egyszerű lépésekkel és sok munkával bárki számára megvalósítható.
 • Tény: Egyedül az Internet Szeminárium az, ahol a szakemberek elárulják a féltve őrzött titkokat a kereső optimalizálás lépéseiről. Miden más cég megtartja magának, és csak sok pénzért végzi el.
 • Tény: A cégünk WEB-SET szolgáltatását és az Internet Szeminárium tudását használó cégen 87%-a a keresőkben az első vagy a második oldalon szerepel. Ezt a tapasztalatot átadjuk Önnek!


Ha Ön ezekkel a tényekkel vitatkozni, vagy a saját helyzetén változtatni akar, akkor most jelentkezzen. Ne adjon teret a konkurenciának!
Mit ad Önnek az INTERNET SZEMINÁRIUM?

 • Internet marketing terv, ami lépésről lépésre kidolgozott útmutató a weblap készítéstől, a keresőmarketingen keresztül egészen a e-mail marketingig és e-kereskedelemig.
 • Az online marketing feladatok lépésről lépésre amatőr szintről indulva egy profi szintig, de mindig közérthető nyelvezettel.
 • Nem csak azt tudja meg, mit kell tenni, hanem a miérteket is megérti!! Kap egy internet stratégiát, amit maga valósíthat meg.
 • Olyan tudást szerez meg, amit a legtöbb webgrafikus sem tud az internet marketingből. A legtöbb grafikus nem is ismeri a keresőoptimalizálás alapjait sem. Ön érteni fogja.
 • 70 oldalas olyan jegyzet, melyből önállóan tud dolgozni. Ebben minden téma részletesen fejtésre kerül, és mindegyikhez ellenőrző lista tartozik. A weblap készítése nem az Ön dolga, és tudni fogja, hogyan készítesse el azt.
eirs_budapest_360.jpg
Mibe kerül:

 • Az egész napos Szemináriumon nem 120 ezer, nem 80 ezer, és nem is 50 ezer, csupán 39.500 Ft + áfa térítése ellenében részt vehetett. A legolcsóbb szeminárium volt hazánkban. Azért, mert nem a névért, hanem a tudásét kérünk reális díjat.
 • Az Internet Stratégia Vezetőknek, avagy az Internet Szeminárium dobozos formában ehhez igazítva 29.000 Ft + áfa költségért, DE MOST BEVEZETŐ ÁRON 19.000 + áfa díjért megrendelhető!
 • Azért ilyen olcsó, mert nem ebből élünk, hanem az ügyfeleink megbízásából, és a sikeres projektekből. És ha hihetetlennek is hangzik, ez az elhivatottságunk.
 • Ez az anyag lesz a legkisebb költség az internetes fejlesztési ráfordításai között. A legértékesebb pedig a tudása és a munkájának eredménye lesz.
Miben más, mint a többi előadás:

 • Nem amerikai könyvekből készült előadás, hanem 5 éves, több mint 300 személyesen felügyelt magyar projekt tapasztalata alapján készült az anyag.
 • Nem ötleteket kap, hanem megértést és egy tudatos programot lépésről lépésre. Ez az internet marketing stratégia minden hazai cég számar pontos útmutatást nyújt.
 • Olyan írásos anyagot kap, ami nem az előadás jegyzete, hanem egy részletes példákkal és ellenőrzőlistákkal tele munkafüzet, amiből önállóan tud lépésről lépésre haladni. És ezzel ellenőrizheti a weblapkészítés folyamatát.
 • Mi nem ígérünk csodát, csak sok munkát, és azt, hogy a szeminárium után fogja tudni, ma a dolga.
 • A legtöbb résztvevő más szemináriumok után azt mondja. „Jó, de nekem ez nem fog menni”. Az Internet Szeminárium után a többség azt mondja: „meg fogom csinálni, mert tudom mit és hogyan kell tennem!”
 • Sok olyan magyar példát ismer meg, amit követni tud, és viszonyulni tud hozzá.
 • Megismeri az öt lépéses hatékonysági láncot, amit még a szakemberek sem ismernek, és gyakran megszegnek. Minden olyan cég aki eddig követte a bemutatott internet stratégiát, első oldalon szerepel a keresőkben és érezhető fogalomnövekedést ért el a weboldalával.

A résztvevők mondták a szemináriumról:

102_0285_150.jpg
”Tömör, jól rendszerezett és hasznos információk, főleg azoknak, akik az internetes kommunikációban még nem túl járatosak.” - dr. Bárány I.

„Rávilágít a weboldal fontosságára és olyan dolgokról hallhatsz, ami magadtól nem biztos, hogy eszedbe jutott volna.”

102_0290_150.jpg

„Hatékony interaktív kommunikációs eszközök megismerésére és profitábilis ötletek megszületésére volt itt lehetőségem már második alkalommal – és ismét hallottam újat!” - Osvát J.

"Gyakorlati, nagyon jó információkat lehet kapni!" - Jelentchi C.

103_0308_150.jpg
„A sikeres jövő útja” - Barfusz B.

„Ha szeretne haladni a korral és szeretne egy versenyképes weboldalt, akkor el kell jönnie az Internet Szemináriumra, itt minden szükséges információt megkap” - Ile A.

Dscf0254_150.jpg
„Sok hasznos információt kaphat az is, aki már rendelkezik webes jelenléttel. Ha nem, akkor főleg szükséges meghallgatni” - Juhász L.

„ha lépést akar tartani a modern profi üzleti élettel” - Füsi J.

Dscf0265_150.jpg
"Nagyon hasznos, minden felmerült kérdést tisztáz." - Piliskó Zs.

„Egy kellemes napot töltöttem el, mert rendkívül színvonalas előadásokat hallottam!” - Csutorka G.

„Egy átfogó, jó bevezetés az on-line marketing világába, ahol még a képzett szakemberek is kaphatnak jó ötleteket” - Ferincz I.

„Érdekes, aktuális ismereteket szerezhet – könnyen.” - Váradi Z.

Ausztriai Ingatlanok

www.Property-in-Austria.con


Logo-weiß-150.jpg