FEJLEC_01.jpg
EZT SEM LEHET KIHAGYNI:

Újdonság a hazai internet marketing piacon!WEB optimalizáló WorkShop vezetőknek!


Kilencszer fél napos gyakorlati tréning, aminek a végére elkészül cége weboldalának tartalma és a kereső optimalizálása.

Három tréner segíti a maximum 10 résztvevő munkáját, akik szakmai felügyelettel kidolgozzák a weblapjuk minden részletét. A végeredmény egy a keresők első oldalaira kerülő weboldal!

Részletek:
keresooptimalizalas_logo_155.jpg
A résztvevők mondták:
"...így a honlap kapcsoalatteremtővé, a bevétel növelhetővé válhat." - Wolf Zs.

"Menj el, hgy ne maradj le a konkurenciától!" - Tamás A.

"Nagyon hasznos, ha jó weboldalt akar kialakítani. A szeminárium egyáltalán nem informatikusoknak szól!" - Farkas M.

"Praktikus, használható tudásanyagot kaptam itt. Látszik az előadón, hogy szívügye a téma." - Béres P.

"A webmarketing legátfogóbb, leginkább a lényegre koncentráló, tömörített előadása, amely megfelelő odafigyeléssel a tökéletes útmutatás az amúgy gyengén dokumentált web-es profitnöveléshez." - Rózsás P.

"Nem zsákbamacska, azt kaptam, amiért jöttem, ami a meghívón szerepelt." - Petróczi É.

"...olyan alapvető dolgok, amivel tisztában kell lenni!" - Tóth J.

"Szuper volt, sok "titkot" tudtam meg!" - Szabó Gy.

„Ha azt hitted, hogy a weblapod tökéletes a Szeminárium után látni fogod, hogy mik a hibái, és miért éri meg átdolgozni. - Szecskó M.”

„1 kulcsszó 2 frappáns mondat kíséretében egy weboldalon, sok értékesítést jelenthet számodra. – Dr. Porcza A.”

„Aki most készíti elő weboldalát, annak kihagyhatatlan. - Kotschy V.”

„Ha hatékony weblapot szeretnél, ezt meg kell hallgatni. – Nyircsák I.”

„…itt elmondták. Nem kell sötétben tapogatózni! – Meichl M. (ifj.)”

„Végre megérted, hogy miért lehet fontos neked az internetes megjelenés. – Liszeckij L.”

„Ha hatékony, szinte helyetted dolgozó weblapot szeretnél… - Szilágyiné Várhelyi N.”

„Életbevágó adatok a profi internetes megjelenéshez…
…ezen tudás nélkül elindulni időpocsékolás!
– Tóth M.”

„Komoly motivációt adhatott az Internet Szeminárium még azoknak is, akik úgy érezték, hogy a hallottak többségével már tisztában voltak. Ezeket az ismereteke rendszerbe foglalva „vihették haza”. Én mindenesetre így jártam :) - Meichl M.”

„Nagyon gyakorlatias, használható információkat kaptam – már tudom hogyan, milyen irányba induljunk el. – Bereczki Dóra”

„Ajánlom mindenkinek, aki szeretné hatékonyabbá tenni weblapját. – Pethő I. F.”
webset.gif
WebTudakozo_hu.jpg
turbo.jpg
Kiknek szól a szeminárium:


Egyéni- és kisvállalkozóknak, akik a változások győztesei akarnak lenni, és a weboldalukat a nyereség forrásává akarják fejleszteni, ahelyett, hogy csak költséget jelentő tényező lenne. Egészen az alapoktól indulva, egy konkrét programot kapnak az egy nap alatt, amit lépésről lépésre maguk is végig tudnak vinni. Van olyan korábbi résztvevő, aki előtte nem ismerte az internetet, és még azt is tőlünk kérdezte, hogy milyen gépet vegyen a cégébe, mert korábban nem volt, csak számlázásra való számítógépe. Fél évvel az előadás után már érezhető forgalomnövekedése van. És ami fontos, nem egy speciális területen dolgozik, hanem egy hétköznapi területen; tapéta szaküzlete van. Ezért Önnek egy kiváló és egyben egyedüli lehetőség egy ilyen alapoktól felépített képzésen részt venni, mindössze egy napot rászánva.

Közép- és nagyvállalatoknak, hogy egy profi programot kapjanak, ami szolgája a vállalat céljait és hatékonyan növeli a profitot. Olyan vezetőknek, marketing- és értékesítési vezetőknek ajánljuk, akik már fejlesztik a cégük weboldalát, vagy csak most tervezik, és olyan információt várnak, amivel konkrét eredményeket tudnak elérni. Számukra egy részletes, lépésekből álló programot adunk, amit ellenőrző listaként végig tudnak vinni egészen a kereső optimalizálástól az e-mail marketingig. Az előadás minden fő pontjához valós magyar példákat mutatunk be, és esettanulmányokat ismertetünk.

Közintézményeknek, akik megoldást keresnek arra, hogyan tudnának jobb kapcsolatot kialakítani környezetükkel úgy, hogy eredményesen szolgálják ki a felmerülő információ igényt. Akik megfizethető megoldásokat, és önállóan is elvégezhető lépésekből álló kész programot akarnak.

Önkormányzatoknak, hogy olyan hatékony és garantáltan minden önkormányzat számára elérhető és konkrét lépéseket és megoldásokat mutassunk be, amit ha csak részben valósit meg, akkor is jobb eredményt fog elérni, mint az önkormányzatok 90%-a.A résztvevők mondták a szemináriumról:

102_0285_150.jpg
”Tömör, jól rendszerezett és hasznos információk, főleg azoknak, akik az internetes kommunikációban még nem túl járatosak.” - dr. Bárány I.

„Rávilágít a weboldal fontosságára és olyan dolgokról hallhatsz, ami magadtól nem biztos, hogy eszedbe jutott volna.”

102_0290_150.jpg

„Hatékony interaktív kommunikációs eszközök megismerésére és profitábilis ötletek megszületésére volt itt lehetőségem már második alkalommal – és ismét hallottam újat!” - Osvát J.

"Gyakorlati, nagyon jó információkat lehet kapni!" - Jelentchi C.

103_0308_150.jpg
„A sikeres jövő útja” - Barfusz B.

„Ha szeretne haladni a korral és szeretne egy versenyképes weboldalt, akkor el kell jönnie az Internet Szemináriumra, itt minden szükséges információt megkap” - Ile A.

Dscf0254_150.jpg
„Sok hasznos információt kaphat az is, aki már rendelkezik webes jelenléttel. Ha nem, akkor főleg szükséges meghallgatni” - Juhász L.

„ha lépést akar tartani a modern profi üzleti élettel” - Füsi J.

Dscf0265_150.jpg
"Nagyon hasznos, minden felmerült kérdést tisztáz." - Piliskó Zs.

„Egy kellemes napot töltöttem el, mert rendkívül színvonalas előadásokat hallottam!” - Csutorka G.

„Egy átfogó, jó bevezetés az on-line marketing világába, ahol még a képzett szakemberek is kaphatnak jó ötleteket” - Ferincz I.

„Érdekes, aktuális ismereteket szerezhet – könnyen.” - Váradi Z.

Ausztriai Ingatlanok

www.Property-in-Austria.con


Logo-weiß-150.jpg