FEJLEC_01.jpg
EZT SEM LEHET KIHAGYNI:

Újdonság a hazai internet marketing piacon!WEB optimalizáló WorkShop vezetőknek!


Kilencszer fél napos gyakorlati tréning, aminek a végére elkészül cége weboldalának tartalma és a kereső optimalizálása.

Három tréner segíti a maximum 10 résztvevő munkáját, akik szakmai felügyelettel kidolgozzák a weblapjuk minden részletét. A végeredmény egy a keresők első oldalaira kerülő weboldal!

Részletek:
keresooptimalizalas_logo_155.jpg
A résztvevők mondták:
"...így a honlap kapcsoalatteremtővé, a bevétel növelhetővé válhat." - Wolf Zs.

"Menj el, hgy ne maradj le a konkurenciától!" - Tamás A.

"Nagyon hasznos, ha jó weboldalt akar kialakítani. A szeminárium egyáltalán nem informatikusoknak szól!" - Farkas M.

"Praktikus, használható tudásanyagot kaptam itt. Látszik az előadón, hogy szívügye a téma." - Béres P.

"A webmarketing legátfogóbb, leginkább a lényegre koncentráló, tömörített előadása, amely megfelelő odafigyeléssel a tökéletes útmutatás az amúgy gyengén dokumentált web-es profitnöveléshez." - Rózsás P.

"Nem zsákbamacska, azt kaptam, amiért jöttem, ami a meghívón szerepelt." - Petróczi É.

"...olyan alapvető dolgok, amivel tisztában kell lenni!" - Tóth J.

"Szuper volt, sok "titkot" tudtam meg!" - Szabó Gy.

„Ha azt hitted, hogy a weblapod tökéletes a Szeminárium után látni fogod, hogy mik a hibái, és miért éri meg átdolgozni. - Szecskó M.”

„1 kulcsszó 2 frappáns mondat kíséretében egy weboldalon, sok értékesítést jelenthet számodra. – Dr. Porcza A.”

„Aki most készíti elő weboldalát, annak kihagyhatatlan. - Kotschy V.”

„Ha hatékony weblapot szeretnél, ezt meg kell hallgatni. – Nyircsák I.”

„…itt elmondták. Nem kell sötétben tapogatózni! – Meichl M. (ifj.)”

„Végre megérted, hogy miért lehet fontos neked az internetes megjelenés. – Liszeckij L.”

„Ha hatékony, szinte helyetted dolgozó weblapot szeretnél… - Szilágyiné Várhelyi N.”

„Életbevágó adatok a profi internetes megjelenéshez…
…ezen tudás nélkül elindulni időpocsékolás!
– Tóth M.”

„Komoly motivációt adhatott az Internet Szeminárium még azoknak is, akik úgy érezték, hogy a hallottak többségével már tisztában voltak. Ezeket az ismereteke rendszerbe foglalva „vihették haza”. Én mindenesetre így jártam :) - Meichl M.”

„Nagyon gyakorlatias, használható információkat kaptam – már tudom hogyan, milyen irányba induljunk el. – Bereczki Dóra”

„Ajánlom mindenkinek, aki szeretné hatékonyabbá tenni weblapját. – Pethő I. F.”
webset.gif
WebTudakozo_hu.jpg
turbo.jpg
Az előadó
Parajdi_István_2005_10.jpg
Parajdi István (40) vagyok, a Business Internet Technology Hungary alapító ügyvezetője.

Cégünk 1991-ben alakult, amikor még nem létezett internet, és csak 2000-ben vette fel a jelenlegi nevét. Korábban is kereskedelmi szoftvereket fejlesztettünk, és 2000 óta pedig csak webes fejlesztéseket végzünk. Ezen több, mint tíz év alatt közel 500 cégnek dolgoztunk, és jelenleg is van 300 olyan állandó partnerünk, akiknek folyamatosan szolgáltatunk. Ezért rengeteg tapasztalat és tudás gyűlt össze, ezt mi partnertalálkozókon adjuk át a partnereinknek.

Az első előadássorozatot 2004-ben szerveztük egy partner céggel , ahol már nem csak az ügyfeleink, hanem bárki részt tudott venni a képzésen.
Ez az előadás és én magam is jelentősen eltérünk a látszatra hasonló rendezvényektől:
  • Én nem vagyok sem informatikus, sem elméleti előadó. Én vérbeli kereskedő és cégvezető vagyok, így a partnereimmel sokkal jobban szót értek, és megértem az érdekeiket. Ezért jobban is tudom szolgálni őket. Vannak olyan elméleti előadók, akik az előadásból élnek. Én egy évben csak négy alkalommal vállalok ilyen szerepet, mert a munkám 95%-a élő projektek vezetésével folyik. Így gyakorlatilag szinte minden hibát a saját bőrünkön tapasztaltunk, és ebből alakult a szakmai tapasztalatom, nem pedig amerikai elméleti könyvekből.
  • Mivel nem vagyok elméleti informatikus, ezért a vállalkozók nyelvét beszélem. Nem kell attól tartani, hogy érthetetlen szakmai előadást hallanak. Az előadás úgy van felépítve, hogy akár egy teljesen kezdő is értse, és megértse, de az előadás közepén és végén is lépést tudjon tartani. A visszajelzésekből kiderül, hogy azok akik már tapasztaltak ezen a területen, azok is most először látják ilyen módon rendszerbe szedve az internetes megjelenés profi folyamatát. Ők is tele szoktak írni több oldalt a nap végére saját ötleteikkel és terveikkel.
  • Az előadáson nem jópofa ötleteket, hanem egy konkrét munkaprogramot adok át, amit lépésről lépésre végre lehet hajtani bármely magyar cégnek úgy, hogy mérhető eredménye legyen. Minden lépésre mutatok példákat és az okokat is feltárom azért, hogy tudatosan és meggyőződéssel tudjanak dolgozni.
  • Ha kell, végig is visszük a projektet. Sokan panaszkodnak előadásokon más előadókra, hogy az előadó elmondja az elméletet, de a mindennapok konkrét megoldásában nem tud segíteni. Mi ebben is különbözünk, mivel a teljes folyamat minden lépésében Önök mellett állunk, ha igénylik.
  • Ez az előadás nem cégbemutatkozókból és termékbemutatóból álló konferencia. Az előadás tisztán képzés, amit másnap hasznosítani lehet a gyakorlatban.
Egy résztvevő mondta a nap végén, hogy most hét hétre kapott munkát az előadáson, de pontosan tudja mit és hogyan kell tennie. Ekkor értük el célunkat.

Az javaslom, hogy minél előbb jelentkezzen a négy előadás valamelyikére, hogy egy tudatosan felépített weboldallal és egy hatékony webes kommunikációval megelőzze a konkurenciát. Higgye el, hogy csak idő kérdése, és egyre több versenytárs kezdi felismerni az Internet nyújtotta lehetőségeket, és lépni fog. Miért ne legyen Ön az, aki előnyre tesz szert?
Az előadás szervezésért és bonyolításáért a Humán Network a felelős.

A résztvevők mondták a szemináriumról:

102_0285_150.jpg
”Tömör, jól rendszerezett és hasznos információk, főleg azoknak, akik az internetes kommunikációban még nem túl járatosak.” - dr. Bárány I.

„Rávilágít a weboldal fontosságára és olyan dolgokról hallhatsz, ami magadtól nem biztos, hogy eszedbe jutott volna.”

102_0290_150.jpg

„Hatékony interaktív kommunikációs eszközök megismerésére és profitábilis ötletek megszületésére volt itt lehetőségem már második alkalommal – és ismét hallottam újat!” - Osvát J.

"Gyakorlati, nagyon jó információkat lehet kapni!" - Jelentchi C.

103_0308_150.jpg
„A sikeres jövő útja” - Barfusz B.

„Ha szeretne haladni a korral és szeretne egy versenyképes weboldalt, akkor el kell jönnie az Internet Szemináriumra, itt minden szükséges információt megkap” - Ile A.

Dscf0254_150.jpg
„Sok hasznos információt kaphat az is, aki már rendelkezik webes jelenléttel. Ha nem, akkor főleg szükséges meghallgatni” - Juhász L.

„ha lépést akar tartani a modern profi üzleti élettel” - Füsi J.

Dscf0265_150.jpg
"Nagyon hasznos, minden felmerült kérdést tisztáz." - Piliskó Zs.

„Egy kellemes napot töltöttem el, mert rendkívül színvonalas előadásokat hallottam!” - Csutorka G.

„Egy átfogó, jó bevezetés az on-line marketing világába, ahol még a képzett szakemberek is kaphatnak jó ötleteket” - Ferincz I.

„Érdekes, aktuális ismereteket szerezhet – könnyen.” - Váradi Z.

Ausztriai Ingatlanok

www.Property-in-Austria.con


Logo-weiß-150.jpg